Siri heter jeg, og er 38 år gammel. Jeg bor i Meråker med min samboer, Jehad, og jobber som helsefagarbeider ved sykehjemmet her. 

Jeg er eier av Lisa (Arminzeras Hot On Heels). Tidligere har jeg hatt flere flatter, oftest fler enn én om gangen 🙂 Min første egne flat fikk jeg i 2005. »Vilja» (A. Belladonna Took) som hun het er bestemor til min Lisa og jeg er glad for å ha hennes gener med videre i vårt avlsarbeid. Vilja hadde to cert fra utstilling i Norge og 2. premie på blodspor. Vilja ble litt over ni år gammel. 

 Flat nummer to ble en hannhund fra Kennel Almanza i Sverige, »Isak» (Almanza Thats Life). Isak fikk raskt to cert i Norge (som junior og unghund) og besto anleggsprøven i viltspor som valp.Dessverre mistet jeg Isak altfor tidlig, nesten fem år gammel. Han hadde et valpekull hos Kennel Chocomate.

Flat nummer tre ble en tispe ved navn «Iris» (fra Vilja sitt første valpekull (Godteri-kullet). Pappa til kullet var en stilig svensk hannhund som het «Totte» ( Caci's Sweet Tooth). Iris er idag 8 1/2 år gammel og bor på Stjørdal hos Tore og Kirsten. Hun nyter livet som alenehund, men besøker oss jevnlig 🙂 Iris har CK og beste tispe plasseringer fra utstillingsringen, og har bestått kvalfiserlngsprøven i jakt. En gjennomsnill tispe på alle måter. Iris har hatt to valpekull, jeg beholdt Lisa fra hennes første kull med den flotte nederlandske hannen Wagging Tails Rolf Muntz «Joep». Planen var å ha en tispevalp på fòr fra hennes andre kull med Rotherfield Reason To Rave, men det dukket ikke opp noen muligheter der.

Min fjerde flat ble en hannhund fra Vilja sitt andre kull, faren til valpene var «Kimmi» (Cacis win a latte). «Egil» (A. Get Along Famously) var en hannhund med selvtilliten på topp fra første dag 🙂 Egil ble Best In Show valp på sin første utstilling, av nærmere 80 valper. Han hadde reserve cert og CK fra Norge, og klassevinner med CK fra Sverige. Egil mistet jeg i august 2017 etter nærmere to måneder med sykdom. Diagnose var horners syndrom og svulst på hjernen. 

Lisa er min femte flat. I skrivende stund 8 år gammel 🙂 Lisa er barnebarn til min første flat, Vilja og datter til Iris. Hun betyr utrolig mye for meg på alle måter. Forhåpentlikvid økes familien med en ny valp i 2021 😊

F.v. Egil, Vilja, Lisa og Iris. Gode minner 😊

Jeg og Lisa på kenneltreff