Barnas beste venn - Nenya sammen med niesa vår Kaja.

Jeg heter Mari Stine og er 37 år gammel. Jeg er den heldige eier av Halgjerd (Ch. A. Gates Of Argonath), Yoda (Covellyn's Black Jewel), Gahan (A. King Dave Of Basildon) og Stella (Kalexas Never Let Me Down Again). Stella er datter av Gahan og barnebarn til Yoda. Yoda og Halgjerd deleier jeg med vår mamma.

I 12 år og 2 måneder var jeg den heldige eier av Nenya (A. Cosy Cummer) som var matmors skygge og aller beste venn. Nenya mistet jeg i juni 2018 - et enormt stort tap for oss alle da Nenya var en "once in a lifetime-hund" som aldri kan erstattes. 

Til daglig jobber jeg som helsefagarbeider på Meråker Helsetun og har i tillegg et enkeltmannsforetak innenfor grafisk design der jeg produserer billedprodukter av hund. 

Hundene mine er naturlig nok en stor del av livet mitt og sammen har vi vært på en hel del utstillinger og Nenya var også jaktpremiert og hadde 1. premie på Anleggsprøve Spor. Halgjerd ble norsk utstillingschampion 2 1/2 år gammel og gleden var stor da hun fikk sitt siste CERT, ble BIR og til slutt BEST IN SHOW på samme dag. Yoda er sparsomt vist da hun ofte er avrøytet når det er utstillinger i vårt distrikt, men har oppnådd CK som voksen som beste resultat. Som valp har hun blitt BEST IN SHOW og nr. 2 i gruppe 8 på NKK. Gahan er prins som jeg beholdt etter kullet til Yoda & Bolt. Han ble BIR - BIG - BIS 3 på sitt første valpeshow i konkurranse med flere hundre valper. Som junior og unghund har han 3 x CK fra Sverige og 1 x CK fra Norge. Stella er etter Gahan og er en parringsvalp fra kennel Kalexas kull med han; født i mai 2021. Hun har som valp blitt BIR og BIS valp. Nå er Stella junior og vi ser fram til å debutere i juniorklassen våren 2022.  

Mari Stine, Yoda, Halgjerd og Nenya foran.

Mari Stine og Gahan i ringen.