Siri heter jeg, og er 39 år gammel. Jeg bor i Meråker med min samboer, Jehad, og jobber som helsefagarbeider ved sykehjemmet her. Jeg er snart ferdig med videreutdanning innen demensomsorg og alderspsykiatri. 

Jeg er eier av Lisa (Arminzeras Hot On Heels) og Beatrix (Just Add Water Cape Of Good Hope). Tidligere har jeg hatt flere flatter, oftest fler enn én om gangen 🙂 Min første egne flat fikk jeg i 2005. »Vilja» (A. Belladonna Took) som hun het er bestemor til min Lisa og jeg er glad for å ha hennes gener med videre i vårt avlsarbeid. Vilja hadde to cert fra utstilling i Norge og 2. premie på blodspor. Vilja ble litt over ni år gammel. 

 Flat nummer to ble en hannhund fra Kennel Almanza i Sverige, »Isak» (Almanza Thats Life). Isak fikk raskt to cert i Norge (som junior og unghund) og besto anleggsprøven i viltspor som valp.Dessverre mistet jeg Isak altfor tidlig, nesten fem år gammel. Han hadde et valpekull hos Kennel Chocomate.

Flat nummer tre ble en tispe ved navn «Iris» (fra Vilja sitt første valpekull (Godteri-kullet). Pappa til kullet var en stilig svensk hannhund som het «Totte» ( Caci's Sweet Tooth). Iris bodde sine siste leveår på Stjørdal hos Tore og Kirsten. Hun likte livet som alenehund, men besøkte oss jevnlig her i Meråker.  Iris hadde CK og beste tispe plasseringer fra utstillingsringen, og fikk bestått kvalfiserlngsprøven i jakt. En gjennomsnill tispe på alle måter. Iris hadde to valpekull, jeg beholdt Lisa fra hennes første kull med den flotte nederlandske hannen Wagging Tails Rolf Muntz «Joep». Planen var å ha en tispevalp på fòr fra hennes andre kull med Rotherfield Reason To Rave, men det dukket ikke opp noen muligheter der.

Min fjerde flat ble en hannhund fra Vilja sitt andre kull, faren til valpene var «Kimmi» (Cacis win a latte). «Egil» (A. Get Along Famously) var en hannhund med selvtilliten på topp fra første dag 🙂 Egil ble Best In Show valp på sin første utstilling, av nærmere 80 valper. Han hadde reserve cert og CK fra Norge, og klassevinner med CK fra Sverige. Egil mistet jeg i august 2017 etter nærmere to måneder med sykdom. Diagnose var horners syndrom og svulst på hjernen. 

Lisa er min femte flat. I skrivende stund 9 1/2 år gammel 🙂 Lisa er barnebarn til min første flat, Vilja og datter til Iris. Hun betyr utrolig mye for meg på alle måter. Drømmen var å få en valp etter henne, men etter flere mislykkede forsøk måtte jeg ut på jakt etter en valp fra en annen oppdretter, da med linjene til Lisa. Det er derfor ingen tilfeldighet at lille Beatrix kom til oss 😊

Beatrix er min sjette flat, og er nå 5 1/2 månede. Hun kommer fra Kennel Just Add Water i Nederland. Etter å ha beundret Beatrix sin vakre mamma (Featherstone's Wintersun) fra hun var valp var det ikke vanskelig å ønske seg en valp etter henne. Hennes pappa (Wistaston Jet's Legacy) er en vakker og kraftfull hannhund som er sønn av en av mine store favoritter, Ch Vbos The Kentuckian. 

F.v. Egil, Vilja, Lisa og Iris. Gode minner 😊

F.v. Egil, Vilja, Lisa og Iris. Gode minner 😊

Jeg og Lisa på kenneltreff

Jeg og Lisa på kenneltreff

Del denne siden